Denne ekstremt stilrene tungsten ring, der er opkaldt efter en flod, er blandt de bedst sælgende hos Bjerg design. Ringen har på det meste af ydersiden et hævet stykke. Dette stykke er børstet så ringen får en mere ru og mørk overflade, og gør hele ringen lidt mere maskulin. På det børstede stykke har ringen fået lasergraveret et flot mønster. Ringen er 8mm bred og vil uden tvivl sætte prikken over i’et hos enhver mand med stil. Den bliver naturligvis leveret i en flot æske fra Bjerg design, og med denne tungsten ring følger en masse fordele, blandt andet:

Denne tungsten ring er en maskuling ring med stort M. Udenpå har den en kantet overflade, der består af 2 striber, som er opdelt og har fået en ru overflade, der gør at metallet bliver mørkere. Når man først får den i hånden, så har udstråler ringen en fantastisk enkelthed i sine detaljer. Ringen har det personlige præg, der gør at den klæder ejeren på en nedtonet med god måde. Ringen er 7mm bred og har, ligesom alle andre ringe fra Bjerg design, en let buet inderside, der får ringen til at sidde ekstra behageligt på din finger. Ringen bliver selvfølgelig leveret i en flot gaveæske fra Bjerg design. Husk desuden:

Denne ring er opkaldt efter stjernebilledet Cetus. Ringen har det populære mønster, som har et keltisk strejf over sig. Ringen har udover mønstret en helt blank overflade. Ringens mønster er blevet indgraveret med en laser. Bredden på ringen er 8mm, og den har ligesom alle andre ringe fra Bjerg design en let buet inderside, der gør den ekstra behagelig at bære. Som altid bliver ringen leveret i en flot gaveæske fra Bjerg design. Husk for øvrigt: